dilluns, 20 de novembre del 2017

EL LLIBRE APTE +C1 RECONEIX L'ANIMACIÓ: RICARD CATALÀ.

EL LLIBRE APTE +C1 DE PREPARACIÓ PER ALS EXÀMENS DE LA JQCV (I QUE A PROFITA TAMBÉ PER ALS EXÀMENS DE L'EOI I CIECOVA) RECONEIX ELS JOCS, LA FESTA I L'ANIMACIÓ PER A ESTUDIAR EL VALENCIÀ AMB UN TEXT DEL PROFESSOR: RICARD CATALÀ. 
L'ensenyament de la nostra llengua també està relacionat amb la tasca de mostrar que el valencià aprofita per a estudiar el joc i la festa com a camps que ajuden a entendre el món de l'animació. S'ha tingut en compte gràcies a un article del professor Ricard Català. Este investigador és un dels autors valencians pioners pels seus escrits relacionats amb el tema de l'animació i es dedica amb intensitat a l'estudi de les tradicions, la cultura popular i el món festiu. Els seus llibres són de lectura bàsica per a la formació dels animadors i animadores. En este manual preparatori per als exàmens de la JQCV (que també aprofita per a preparar els exàmens de l'EOI i el CIECOVA), hi ha un espai dedicat a ell. La finalitat és que l'alumne i l'alumna, a més d'estudiar, no oblide que la comprensió de les tradicions i el món de l'animació ajuda a entendre millor la nostra llengua.


                                           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La bondat de la gramática de Sanchis Guarner

Leo Giménez 18·07·22 | 04:00 Levante-EMV L’encert més notable de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) potser ha sigut la gran quantitat...