dimarts, 21 de novembre del 2017

EL LLIBRE APTE +C1 CONSIDERA L'ORATGE: JOAN CARLES FORTEA.

EL LLIBRE APTE +C1 DE PREPARACIÓ PER ALS EXÀMENS DE LA JQCV (I QUE A PROFITA TAMBÉ PER ALS EXÀMENS DE L'EOI I CIECOVA) TÉ EN COMPTE ALS PERIODISTES QUE ES DEDIQUEN A LES NOTÍCIES DE L'ORATGE: JOAN CARLES FORTEA. 
L'ensenyament de la nostra llengua també està relacionat amb la tasca de mostrar que el valencià aprofita per a comunicar les notícies relacionades amb l'oratge. S'ha tingut en compte gràcies a un article de Joan Carles Fortea en Algemesíweb. Este és un personatge, conegut des de fa molts anys per participar en el programa "l'Oratge" de l'antiga televisió autonòmica. Actualment continua cada dia en diversos mitjans de comunicació contant l'oratge en valencià. En este manual preparatori per als exàmens de la JQCV (que també aprofita per a preparar els exàmens de l'EOI i el CIECOVA), hi ha un espai dedicat a ell. La finalitat és que l'alumne i l'alumna, a més d'estudiar, no oblide que la comprensió de les notícies de l'oratge ens ajuda a fixar el vocabulari i les expressions.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La bondat de la gramática de Sanchis Guarner

Leo Giménez 18·07·22 | 04:00 Levante-EMV L’encert més notable de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) potser ha sigut la gran quantitat...