dijous, 2 de maig del 2019

Premis Apte


L’editorial Àrbena convoca els “Premis Apte” d’unitats didàctiques per a l’ensenyament del valencià en la formació de persones adultes.

Si tens una unitat didàctica que creus que funciona molt bé per a l’ensenyament del valencià, aprofita per fer-nos-la arribar i participaràs en un concurs amb altres unitats.

1.  Els “Premis Apte” tenen com a objectiu la promoció dels treballs didàctics relacionats amb l’ensenyament del valencià i premiar els més innovadors.

2.  La unitat haurà de servir per a preparar els nivells de valencià de les proves: A1/A2, B1, B2, C1 o C2.

3.   Hi haurà dos premis, el primer, dotat amb 200 €, s’adjudicarà a la unitat que l’equip editorial considere més adequada, innovadora, didàctica, completa i arredonida. El segon premi serà de 100 €.

4.  El termini de presentació finalitzarà a les 23.59 h del 21 de juliol de 2019 i s’han d’enviar a editorial@arbena.es.

5.  L’acte de lliurament dels premis s’anunciarà amb la suficient antelació i se celebrarà abans del 19 d’octubre de 2019.

6.  Les unitats didàctiques han de tindre una extensió mínima de 30 pàgines i una màxima de 40. Es presentaran en Arial 12, interlineat d’1,5 línies. Si hi ha taules es podran presentar en Arial 11 i a un espai. Es podran presentar en qualsevol dels formats de text: doc, docx, odt, pdf, etc. Es presentaran sense il·lustracions, que es podran suggerir en un document annex.

7.  L’editorial es compromet a eliminar totes les unitats didàctiques que no siguen premiades dels ordinadors on hagen estat allotjades. Per a la qual cosa contactarà amb cadascuna de les persones participants.

8.  En la unitat didàctica s’hauran de treballar els aspectes que es consideren oportuns dels continguts temàtics i comunicatius i dels continguts lingüístics del nivell escollit del Marc europeu de referència per a les llengües: aprendre, ensenyar, avaluar.

9.  En les activitats plantejades n’haurà d’haver, com a mínim, una de comprensió oral, una de comprensió escrita, una d’expressió i interacció orals i una d’expressió i interacció escrites.

10.  L’editorial podrà, amb l’acord posterior dels autors, editar els materials premiats i els no premiats. Els materials editats rebran els drets d’autors que s’acorden.

Paiporta, maig de 2019

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La bondat de la gramática de Sanchis Guarner

Leo Giménez 18·07·22 | 04:00 Levante-EMV L’encert més notable de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) potser ha sigut la gran quantitat...